Bøker, trening & Ole

Hei dere

Da er det ikke lenge igjen før jeg starter vinterens foredragsturnè.

Men først skal teamet mitt ha en stor takk:
Ole Jørgen Norstrand bruker hver eneste dag til å booke, filme, utvikle web, være reisefølge og generelt AltMuligMann. Så han fortjener en takk for at han tørr å satse sammen med meg
Selvsagt en stor takk til Sverre Berg Enitch som er helt rå på logistikk!
Ghopi Prabaharan for alle hans smarte idèer og er den 1.person som kan sosiale medier så er det Ghopi!

En stor takk til samarbeidspartnere som deg June Holm som engasjerer seg på en unik måte.
Takk til Simen Almås fordi jeg digger å dele scene med en så klok, gjennomført og solid fyr. Martin Heede for at du er en sabla god sparringspartner og i tillegg får meg i fysisk form
André Trankalis skal ha en stor takk for du hjalp meg med å få foredrag på bena og jeg glemmer aldri når du ringte meg i høst og sier følgende
“Du, det var en Halvor som ringte meg, siden jeg står som management på siden din, han sa at Lindmo kunne tenke seg et besøk av deg, så jeg sa bare at det vil han sikkert” hehe.
Å en ekstra stor takk til Marit Sunnanå Aalrust for at det i det hele tatt finnes en historie der ute om meg og gutta mine! Jeg får fine tilbakemeldinger hver dag og det er takket være henne
Erik Møller Solheim Er en helt fantastisk redaktør (min redaktør). Han hadde troen og det er litt mer spennende å være foredragsholder nå som jeg har en bok i hånden samtidig. Så for alle dere som har en forfatterspire i dere. Spør etter han.

Jeg brukt de siste ukene på å ferdigstille “content”. Siden jeg allerede har gitt ut en bok om hvem jeg er og hva som er min historie, så vil jeg gjerne vise meg fra flere sider. Derfor har jeg for alvor startet med det “trendy” konseptet Vlog. Jeg håper dere synes hverdagen min er spennende nok til å ta en titt nå og da. Jeg ønsker ikke å leve som foredragsholder på egen hånd. Jeg vil aller helst ha med alle dere på reisen
Bli med da vell

– Med dette ønsker jeg dere alle en strålende helg

For flere Vlog`er: Marius Løken (Youtube)

 

2017-07-04T14:02:25+00:00

About the Author:

Leave A Comment