Skip to content

Tjenester

Marius tilbyr følgende tjenester

marius-holder-foredrag

Marius holder foredrag

Marius brenner for å dele sin historie, erfaringer, kombinert med mye humor, seriøsitet, refleksjoner og en voldsom energi. Foredragene er alt annet enn trist og tungt, selv om bakgrunnshistorien er sjokkerende og brutal.

Hvis du ønsker å engasjere Marius som foredragsholder, tilpasser han hvert foredrag ut ifra målgruppen og ønske/mål.

Marius sine verktøy passer de fleste og fungerer godt både for dagligliv, studiehverdag og arbeidsliv.

Det første foredraget han holdt, var under karrièreuka til Høyskolen Kristiania i 2015, der fikk han prisen for beste foredrag.

Sprudlende personlighet, full av energi

Mye humor

Refleksjoner og verktøy

Marius leverer ofte bidrag til fagdager, skoletimer og seminarer.

Marius liker å samarbeide

Ser du noen synergier i det Marius gjør og det du/dere står for som brand/bedrift?

Har du en solid merkevare eller ønsker å bygge en?

Marius er åpen for samarbeid og tilbyr en eksponering som ikke er helt standard.

Klikke deg gjerne videre under "les mer"

En ambassadør ute i møte med folk

Høyt momentum

Kvalitetsbevisst

marius-liker-samarbeid
Natt til søndag 30. oktober 2011 styrtet en 22 år gammel mann ut av en bygård på Bislett i Oslo med 20 livstruende knivstikk i kroppen. Fra fortauet kastet han seg inn i en tilfeldig bil som kjørte ham til nærmeste sykehus. Mens Marius Løken lå i koma, fyltes avisforsidene med uhyggelige detaljer og spekulasjoner rundt det som skulle bli en av Norges mest omtalte drapssaker. Men bare to personer visste hva som egentlig hadde skjedd – Marius og mannen som nesten hadde tatt livet av ham. Dette er Marius sin egen beretning – om en guttegjeng fra Hallingdal som etablerer kollektiv i en leilighet på Bislett og lever de unge livene sine som om de er udødelige, da det aller mest utenkelige skjer: En bestevenn angriper for å drepe. Marius forteller hva som skjedde bak glassdørene i Pilestredet 70, og gir oss forhistorien for det som skulle bli en av de største utilregnelighetsdebattene i norsk rettshistorie. En natt i oktober er en bok om hva som skjer når selve grunnfjellet i tilværelsen, tillitten til våre nærmeste, forvitrer, og hva vi kan gjøre for å bygge den opp igjen. Det er en bok om å gjenvinne kontrollen i livet, og som reiser et spørsmål som er like kort som det er komplisert: Hva bor egentlig i oss?

Marius har skrevet en bok

Natt til søndag 30. oktober 2011 styrtet en 22 år gammel mann ut av en bygård på Bislett i Oslo med 20 livstruende knivstikk i kroppen. Fra fortauet kastet han seg inn i en tilfeldig bil som kjørte ham til nærmeste sykehus. Mens Marius Løken lå i koma, fyltes avisforsidene med uhyggelige detaljer og spekulasjoner rundt det som skulle bli en av Norges mest omtalte drapssaker. Men bare to personer visste hva som egentlig hadde skjedd – Marius og mannen som nesten hadde tatt livet av ham.

Dette er Marius sin egen beretning – om en guttegjeng fra Hallingdal som etablerer kollektiv i en leilighet på Bislett og lever de unge livene sine som om de er udødelige, da det aller mest utenkelige skjer: En bestevenn angriper for å drepe. Marius forteller hva som skjedde bak glassdørene i Pilestredet 70, og gir oss forhistorien for det som skulle bli en av de største utilregnelighet-debattene i norsk rettshistorie.

En natt i oktober er en bok om hva som skjer når selve grunnfjellet i tilværelsen, tilliten til våre nærmeste, forvitrer, og hva vi kan gjøre for å bygge den opp igjen.

Det er en bok om å gjenvinne kontrollen i livet, og som reiser et spørsmål som er like kort som det er komplisert: Hva bor egentlig i oss?