Foredrag tilpasset for

Konferanser

Foredrag tilpasset konferanser

Som foredragsholder kombinerer jeg en sterk historie sammen med gode taleevner, mye humor, energi, refleksjoner og verktøy. Mitt mål er å løfte den usynlige helsen på arbeidsplasser, i klasserommet, hos idrettslag og i organisasjoner.

Stadig flere institusjoner og målgrupper satser aktivt på mental helse og dette har gjort kalenderen min travel.

Jeg blir ofte booket til seminarer hvor mitt tema ikke er det overordnede, men kundene mine ønsker en sterk historie, mye humor og gode refleksjoner å ta med seg.

I foredragene mine fokuserer jeg på hvor tett den fysiske og psykiske helsen henger sammen og hvilken styrke dette kan bli, når man bruker det rett. Her er dørstokkmilen sentral og jeg elsker å snakke om endorfiner.

Jeg er opptatt av de ulike rutinene vi kan ha i hverdagen og at disse spiller en større rolle når livet butter imot. Men jeg er særlig opptatt av de rutinene du har med deg selv.

Jeg fokuserer også på at vi mennesker er flokkdyr og hvordan du kan bygge et sterkt fundament med folkene rundt deg og hvilken rolle det vil spille videre i livet.

Det handler om hvordan du investerer i kollegaer, medstudenter og folk rundt deg.

Seminarer/konferanser

Jeg kan skreddersy foredraget etter tid og vektlegging på seminarer. De fleste seminarer jeg er på bruker å ønske seg mellom 30 til 45 minutters innslag, men jeg kan også holde det litt kortere eller en del lenger.

Ofte bookes jeg for å komme etter lunsj eller mot slutten av dagen for å løfte stemningen hvis folk akkurat har spist eller er slitne på tampen av et seminar. Jeg kommer da med en sterk historie, mye energi og tilrettelegging for refleksjoner.

Mitt foredrag trenger ikke henge helt sammen med resten av seminaret, men fungerer ofte som en ekstra faktor for å løfte seminaret hvis det ellers er tungt faglig.