Foredrag tilpasset for

Organisasjoner

Foredrag jeg kan tilby din bedrift

Som foredragsholder kombinerer jeg en sterk historie sammen med gode taleevner, mye humor, energi, refleksjoner og verktøy. Mitt mål er å løfte den usynlige helsen på arbeidsplasser, i klasserommet, hos idrettslag og i organisasjoner.

Stadig flere organisasjoner satser aktivt på mental helse og dette har gjort kalenderen min travel.

Jeg blir ofte booket til seminarer hvor mitt tema ikke er det overordnede, men kundene mine ønsker en sterk historie, mye humor og gode refleksjoner å ta med seg.

I foredragene mine fokuserer jeg på hvor tett den fysiske og psykiske helsen henger sammen og hvilken styrke dette kan bli, når man bruker det rett. Her er dørstokkmilen sentral og jeg elsker å snakke om endorfiner.

Jeg er opptatt av de ulike rutinene vi kan ha i hverdagen og at disse spiller en større rolle når livet butter imot. Men jeg er særlig opptatt av de rutinene du har med deg selv.

Jeg fokuserer også på at vi mennesker er flokkdyr og hvordan du kan bygge et sterkt fundament med folkene rundt deg og hvilken rolle det vil spille videre i livet.

Det handler om hvordan du investerer i kollegaer, medstudenter og folk rundt deg.

Jeg har vært fast inventar hos forbund som LO, Fagforbundet, YS, NSH, Delta og ulike medlemsorganisasjoner de senere årene. Her blir jeg ofte booket for å holde foredrag for forbundets medlemmer (seminar eller medlemskvelder). Jeg har også blitt brukt i regi av verving (eksempel på dette er skolebesøk på VGS eller Høyskoler) eller jeg blir booket for å dele faglig påfyll for de ulike styrene. Jeg skreddersyr etter ønske og lover topp energi hver gang

Veldedighet

Jeg lever av å være foredragsholder, men jeg setter også ekstremt stor pris på frivillighet som gjøres der ute. Derfor vil også mine priser justere seg hvis det er frivillige organisasjoner som ønsker å arrangere noe. Ikke vær redd for å ta kontakt, så kartlegger vi sammen hvordan vi best kan få det til.

Eksempler på dette er Frivillighetssentralen eller humanitære organisasjoner.

Idrettslag

Jeg kommer fra en bakgrunn med mye idrett (langrenn, alpint og fotball) og både fysisk aktivitet, rutiner og det sosiale stod sterkt forankret her. Jeg brenner for at barn og unge skal holdes lengst mulig under idrettens vinger og jeg legger fokus på hva fellesskapet i idretten bidrar med. Her gjelder særlig unge voksne som man nå ser sliter mer og mer med den mentale helsen. Jeg ønsker å skape engasjement hos alle trenere, ildsjeler og oppmenn ved å fortelle de hvor viktig jobben de gjør er, for hvilke rammer man tar med seg inn i voksenlivet.

Foredraget er perfekt til samlinger, partner/sponsormøter, eller generelt for å motivere teamet. Psykisk helse og prestasjon henger sammen og Marius brenner virkelig for at du skal nå ditt fulle potensiale, overkomme dørstokkmila og ikke minst forstå hvor mye kapasitet og krefter det bor i oss mennesker.