Foredrag jeg kan tilby din bedrift

Jeg er veldig glad for at flere og flere bedrifter arrangerer meg til å snakke om psykisk helse.

Vi bruker en stor andel av livet vårt på jobb og hva er vel viktigere enn å ha gode kollegaer rundt seg? Kollegaer som stiller opp? Kollegaer som løfter deg?

Jeg er opptatt av at god arbeidskultur starter med hver og en av oss og hva vi bringer til bordet. Har du det bra selv, har du gjerne overskudd til å løfte en kollega som har en dårlig dag, gjøre en ekstra innsats på et prosjekt eller levere på fristen.

Det meste starter med kaffepraten og den er sabla viktig altså.
Man kan være omgitt av kollegaer, men likevel føle på ensomhet, tomhet, depresjon.
Kan man dele tanker og følelser med kollegaer, javisst kan man det!

Jeg blir ofte booket til seminarer hvor mitt tema ikke er det overordnede, men kundene mine ønsker en sterk historie, mye humor og gode refleksjoner å ta med seg.

I foredragene mine fokuserer jeg på hvor tett den fysiske og psykiske helsen henger sammen og hvilken styrke dette kan bli, når man bruker det rett. Her er dørstokkmilen sentral og jeg elsker å snakke om endorfiner.

Jeg er opptatt av de ulike rutinene vi kan ha i hverdagen og at disse spiller en større rolle når livet butter imot. Men jeg er særlig opptatt av de rutinene du har med deg selv.

Jeg fokuserer også på at vi mennesker er flokkdyr og hvordan du kan bygge et sterkt fundament med folkene rundt deg og hvilken rolle det vil spille videre i livet.

Det handler om hvordan du investerer i kollegaer og folk rundt deg.

Ønsker du å sette fokus på psykisk helse på arbeidsplassen, skape bedre kollegiale forhold og generelt ha ansatte med mer overskudd samhold. Da kommer jeg gjerne på besøk til dere.

Jeg serverer et sterkt budskap, skaper refleksjoner hos de ansatte både på individuelt og i felleskap.

Jeg har foredraget mitt snu motgang til medgang som er avholdt over 300 ganger hvor kundene har vært alt i fra Forsvaret, Vålerenga fotball, LO, Finansforbundet og de fleste universiteter og høgskoler.

Fagdager

Jeg har lang erfaring med foredrag på fagdager for en rekke bedrifter og organisasjoner i ulike bransjer. Enten det er for å knytte relevans til faget, eller for å bryte opp kvelden med én time underholdning og inspirasjon.

KickOff

Klar for en skikkelig KickOff? Det er jeg også!
Etter mange år i salgsbransjen så har jeg mye gode minner knyttet til KickOffs, og vet hva som trengs for å løfte kvelden til et nytt nivå.

Ta gjerne kontakt for et skikkelig spennende, underholdende og energifylt foredrag som virkelig setter stemningen for kvelden.

Seminarer

Jeg kan skreddersy foredraget etter tid og vektlegging på seminarer. De fleste seminarer jeg er på bruker å ønske seg mellom 30 til 45 minutters innslag, men jeg kan også holde det litt kortere eller en del lenger.

Ofte bookes jeg for å komme etter lunsj eller mot slutten av dagen for å løfte stemningen hvis folk akkurat har spist eller er slitne på tampen av et seminar. Jeg kommer da med en sterk historie, mye energi og tilrettelegging for refleksjoner.

Mitt foredrag trenger ikke henge helt sammen med resten av seminaret, men fungerer ofte som en ekstra faktor for å løfte seminaret hvis det ellers er tungt faglig.